Få styr på stjerneboksning

29. januar 2021

Stjerneboksning

Stjerneboksning er en genre inden for boksning, hvor kendte mennesker fra reality-shows som Robinson, Paradise Hotel og Ex on the Beach dyster mod andre kendte mennesker fra Instagram eller sociale medier. Der er altså ikke tale om professionelle boksere af nogen art, det er bare veltrænede kendisser, der stiller op til en omgang tæsk mod hinanden. Og du kan finde din vinder med stjerneboksning odds også.

Kan du huske Sidney Lee? Stig Tøfting gør i hvert fald. Det var et af de første tilfælde af stjerne boksning i Danmark, hvor mennesker kendte for alt andet end boksning får lov at stille op i ringen og dyste mod hinanden. Hvis du fulgte med dengang i 2009, så ved du også, Sidney tabte på en grum knock-out efter få sekunder. Siden har andre kendte som René Dif blandt andet kæmpet mod Stig Tøfting, og der har været masser af dækning på ”sporten”.

I dag er det ikke helt så store navne, der deltager i stjerneboksning, og de er for det meste kendte fra reality serier og sociale medier. Alligevel er der meget på spil, for hvis der er nogen, der kæmper om opmærksomhed, så er det dem. Siden 2019 har realityparret Cengiz og Stephanie ”Geggo” arrangeret Stjerneboksning. Du kender måske også Geggo som Mikkel Kesslers niece fra Familien fra Bryggen, og derfor kan vi godt sige, at boksning ligger til familien.

Stjerneboksning 2021

I kølvandet på successen fra 2019 så fortsætter de. Stjerneboksning i 2020 er nemlig blevet udskudt indtil 2021, men som det ser ud nu, så er det de samme deltagere på programmet. Her skal de to vindere af Paradise Hotel, Teitur og Lenny Pihl dyste mod hinanden. De har begge store muskler, og de elsker at vise dem, så nu er det din chance for at se, hvor meget de rent faktisk er værd i bokseringen.

Er du mere til Robinson, så skal Endri også op mod Nis. Så hvis ikke Robinson kunne afgøre, hvem der var mest macho af disse to, så kan vi langt om længe få afgørelsen på plads. Hos Stjerneboksning har de også mixet det, så vindere af Paradise Hotel skal op imod vindere af Robinson. De skal simpelthen ikke bare dyste om, hvem der er det mest populære program, men også hvem der har de nyttigste næver.

Og hvis du hellere vil se på kvinder, der dyster mod hinanden, så er der også to kampe på programmet mellem smukke og skønne kvinder både ukendte og kendte. Julie Bischoff skal op imod Ida Søjborg, så nu kan du allerede finde ud af, hvilken der er din favorit, og hvem der giver det bedste stjerneboksning odds.

Hvem vandt stjerneboksning i 2019? spørger du nok dig selv. Der er masser af navne i spil, men her får du et par stykker. Valdemar fra Drengene på Kanten slog overlegent Panda fra For Lækker til Love. Robinson-Mathias vandt også over Love Island-Rasmus og så Nadja over Katrine i et internt Paradise-opgør.

Hvor kan man se stjerneboksning?

Der er flere måder du kan se stjerneboksning på. Først og fremmest kan du købe billet til arrangementet, og selvom der ikke er kommet en officiel stjerneboksning pris endnu, så er du garanteret, det bliver alle pengene værd. Arrangementet er skemalagt til at foregå i Frederiksberg Hallen.

Frederiksberg Hallen er let at komme til, hvis du ikke kender til København. Der går en S-togs-linje lige klos op ad området, og du kan stå af ved både Ålholm og KB Hallen. Derfra er der ca. ti minutters gang til Frederiksberg Hallen. Kommer du inde fra hovedbanen, kan du også tage bussen, der kører ud ad Roskildevej mod Hvidovre, Rødovre og Glostrup. Så kommer du nemlig lige forbi Frederiksberg Hallen på vejen.

Hvis du ikke vil tage turen for at se det live, så kan du også få stjerneboksning streaming på Tv’et derhjemme. Her har du flere muligheder. Viafree, som er en del af Viaplay-pakken, er en gratis tjeneste, hvor du kan adgang til realityshows som f.eks. Stjerneboksning. Så kan du finde snacks frem derhjemme på sofaen, spille på de sikre stjerneboksning odds og heppe på din favorit sammen med alle dine venner.

På live-streamning.dk har du også muligheden for at streame Stjerneboksning. Her er det dog et pay-per-view arrangement, som det var tilbage i 2019, men du er garanteret underholdning for alle pengene.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan Stjerneboksning er blevet til, kan du se realityserien Familien fra Bryggen, hvor Cengiz og Geggo i fællesskab har arrangeret boksestævnet. Det giver dig et indblik i, hvad det kræver at sætte sådan et arrangement på benene, samtidig med du kommer ind i maskinrummet, når det kommer til casting og træning op til. Samtidig får du et godt grin, som du altid gør, når det kommer til den serie, der i dag kører på 16. sæson.     

Flere artikler